31.05.2018. Додела награда за најуспешније школе у спровођењу Покрајинског програма "За зеленије и чистије школе у Војводини"

Додела је одржана 31.05.2018. у згради Покрајинске владе у Новом Саду са почетком од 11 сати.

Хемијско-медицинска школа трећу годину за редом учествује и успешно спроводи Покрајински програм "За зеленије и чистије школе у Војводини". Ово је други пут да је школа нагрђена за спровођење програма. Такође се у школи спроводи и Међународни програм Еко-школе .

Награду су примиле директорка Хемијско-медицинске школе Снежана Илић и професорка Јасмина Николић координатор за спровођење програма у школи а награду је уручио Покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић.

Захваљујемо се професорима, ученицима и родитељима који су помогли да се програм успешно реализује. Такође спровођење програма је било успешније и обухватније у сарадњи са другим институцијама, организацијама и друштвима, захваљујемо гаду Вршцу на подршци и укључивању у акције заштите животне средине, Милошу Васићу члану градском већу задуженог за заштиту животне средине, Вељку Стојановићу члану градског већа задуженог за образовање, школама у Вршцу, Културном Центру из Вршца, Јавном комуналном предузећу "Други октобар", еколошким невладиним организацијама из Вршца.

Више можете видети на нашем FB профилу слике као и снимак на YouTube